Bij LangedijkerUitje zijn de mogelijkheden oneindig. Kijk hier voor meer inspiratie.

Geschenkpakket

Zoek je een cadeau moet een goed lokaal verhaal?

Welkom bij de LangedijkerUitje Geschenkpakket.

Het LangedijkerUitje geschenkpakket is het kerstpakket waar je echt iets aan hebt. Het is een kerstcadeau met een goed lokaal verhaal en dat praat zo lekker weg tijdens jouw zelfgeschreven speech. Laat blijken dat je blij bent met de mensen om je heen en geef iets wat helemaal van nu is. In elk pakket zitten pure heerlijkheden van lokale Langedijker en Heerhugowaardse ondernemers met een knipoog naar het toekomstige Dijk en Waard.

WAT JE VAN DICHTBIJ HAALT IS ECHT LEKKERDER.

Met veel zorg hebben we 3 prachtige pakketten samengesteld.

*LANGEDIJKER WEELDE
*DIJK & WAARDER BLOIDSKAP
*LANGEDIJK OP Z'N BEST

Geef iets lokaals, iets origineels, iets puurs, iets echts, iets heel lekkers en verwen jouw medewerkers, relaties of collega’s.

PUUR, LOKAAL, ECHT & UNIEK

Welke kies jij? Klik hier voor de website van het Langedijker Geschenkpakket.

Uiige groeten,
Ruby Groen
☎ 06-54764627
info@langedijkeruitje.com

** LANGEDIJKER WEELDE **

Kies je voor "Langedijker Weelde" dan kies je voor de meest rijk en weelerig gevulde veilingkist. Geniet van heerlijkheden en produkten van de lokale ondernemers uit Langedijk met een knipoog naar het toekomstige Dijk en Waard. Met de enige echte BroekerVeiling 'Join the Pipe' waterfles help je ook nog eens de plastic soep te verminderen. De flessen worden in Nederland geproduceerd, zijn BPA vrij en vaatwasser bestendig. Overheerlijke recepten van traditionele Langedijker gerechten stoppen wij voor jou in het pakket.

Wat zit er in het pakket? Klik hier.

Klik hier om het pakket te bestellen of voor meer informatie.

** DIJK & WAARDER BLOIDSKAP **

Kies je voor "Dijk & Waarder bloidskap" dan kies je voor een bloid gevulde Langedijker veilingkist met heerlijkheden en produkten van de lokale ondernemers uit Langedijk met een knipoog naar het toekomstige Dijk en Waard. Bij dit pakket zit een overheerlijk Virgilius bier uit Heerhugowaard Noord, welke mensen al eeuwenlang met elkaar verbindt. Geniet ook van een extra grote doos ambachtelijke bonbons. Overheerlijke recepten van traditionele Langedijker gerechten stoppen wij voor jou in het pakket.

Wat zit er in het pakket? Klik hier.

Klik hier om het pakket te bestellen of voor meer informatie.

** LANGEDIJK OP Z'N BEST **

Kies je voor "Langedijk op z'n best" dan kies je voor een best gevulde veilingkist met heerlijkheden en produkten van diverse lokale ondernemers uit Langedijk met een knipoog naar Dijk en Waard. Hierdoor kun je als allereerste genieten van de enige, echte Dijk en Waarder Eerstelingen en kool, voor een overheerlijke koolsalade of winterse warme koolschotel. Maak het helemaal af met een frisse bubbel van het lokale wijndomein uit Langedijk.
Overheerlijke recepten van traditionele Langedijker gerechten stoppen wij voor jou in het pakket.

Wat zit er in het pakket? Klik hier.

Klik hier om het pakket te bestellen of voor meer informatie.

Leuk om te combineren met:

  • Een LangedijkerUitje Cadeaubon, voor een TeamUitje, de vergadersloep of de Vergaderkamer, klik hier
  • Jouw bedrijfsnaam voor altijd vereeuwigd en gebrand op een echte Langedijker veilingkist met veel historie, klik hier
  • Wil je een alcoholvrij pakket of wil je het net even anders? Dat is mogelijk, laat een berichtje achter via info@langedijkeruitje.com of bel ons op ☎ 06-54764627

 

Voor wie?

Relatiegeschenk, kerstcadeau, sinterklaascadeau, duurzaam cadeau, mvo, origineel cadeau, traditioneel cadeau, nieuwjaarsgeschenk, geschenkpakket, voor familie, kerstpakket, eindejaarscadeau, pakket voor vrienden, lokaal geschenk, vaderdagcadeau, team-cadeau en moederdagcadeau.

Aantal pakketten:

 Geen minimum

 

Kosten:

Vanaf 55 per pakket ex. btw.