Bij LangedijkerUitje zijn de mogelijkheden oneindig. Kijk hier voor meer inspiratie.

LangedijkerUitje

Durf jij jouw team of bedrijf in de watten te laten leggen door ons? 

Wie is & wat doet LangedijkerUitje?

Mijn naam is Ruby Groen en ik neem jou graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht, gastvrijheid en lokaal samenwerken.

LangedijkerUitje heeft 3 onderdelen en dat alles in het mooie waterrijke Langedijk. Klik hier voor ons volledige aanbod.

** LangedijkerUitje VergaderKamer ** 

Wij geloven dat de beste ideeën en nieuwe inzichten niet op een stijve bureaustoel worden geboren, maar in een creatieve, lichte en unieke omgeving met lekkere koffie, overheerlijke macarons en de beste materialen om mee te werken. Wil je jou club wakkerhouden tijdens de vergadering, wij vermaken ze graag met onze unieke teambuildingsactiviteiten of een prachtige rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden.  Nieuwsgierig, neem een kijkje!

** LangedijkerUitje Teambuilding **

Wij organiseren compleet verzorgde TeambuildingsUitjes op de meest unieke locaties in combinatie met de leukste activiteiten vanaf 15 personen. Van maandag t/m vrijdag. Bekijk hier ons volledige aanbod. 

** LangedijkerUitje Vergadersloep **

Jouw relaties leggen wij graag compleet in de watten tijdens een vergadering, meeting of brainstormsessie op het water, dat doen wij in onze unieke LangedijkerUitje Vegadersloep. Uiteraard incl. schipper, kakelvers eten en drinken. Van maandag t/m vrijdag. Nieuwsgierig, klik hier.

** LangedijkerUitje Privé, gewoon Ruby **

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco Zuurbier en moeder van 2 heerlijke eigenwijze meiden.

Tot halverwege 2017 werkte ik als adviseur/service medewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen en Ford. Mijn laatste werkervaring als adviseur particulieren was bij de geweldige werkgever Rabobank Alkmaar E.O. waar ik enorm veel heb geleerd. Daarnaast werkte ik vanaf veel te jong tot een aantal jaar geleden in alle facetten van de horeca. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon ...

WAAROM LANGEDIJK

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilden met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Groepen een mooie beleving bezorgen in het waterrijke Langedijk op een lokale, duurzame en maatschappelijk verbindende manier. Langedijk met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking met de lokale hardwerkende ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie vergadering, directieoverleg op het water en teambuildingsuitje tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitjes op maat!

Ons doel?! Blije mensen!

Durf jij je jezelf en jouw team compleet in de watten te laten leggen door ons? Dan zit je hier op de juiste plek.

Het kan mij werkelijk niet gek genoeg!

Uiige groeten,
Ruby Groen

06 - 54 76 46 27
info@langedijkeruitje.com
www.langedijkeruitjevergaderkamer.nl 

Aantal pers:

           Vanaf 10                 

 

 

Tijdsduur:

Vanaf 2 uur.

Kosten:

Vanaf 25,- p.p. ex. btw.

Een impressie van Langedijk

 

 

LangedijkerUitje

Durf jij je compleet in de watten te laten leggen door ons?