Naar uw smaak

De medewerkers van LangedijkerUitje weten hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat de locaties en activiteiten in Langedijk bij u en uw groep of team passen. Met uw ingrediënten en onze kennis maken we uw uitje helemaal op smaak. Wilt u een zakelijk of particulier uitje wat tot in de puntjes is geregeld, dan bent u bij het LangedijkerUitje op de juiste plek. Kies één van de Uitjes op de site of bel ons vrijblijvend.

Waarom Langedijk

Langedijk is een parel van een gemeente met een heel bijzonder waterrijk natuurgebied, namelijk het “Rijk der Duizend Eilanden”. Het is een gemeente met hardwerkende ondernemers, verenigingen, hobbyisten en stichtingen die gastvrijheid zeer hoog in het vaandel heeft staan en rijk is aan historie.

Wie is LangerdijkerUitje

Wij regelen met passie jullie uitje tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitje organiseert sinds een aantal jaar compleet verzorgde groepsuitjes en arrangementen in het mooie Langedijk. Bv. suppen, kickboksen, solexen, Jeu de boules, rondvaarten, bakkersbeleving, proeverijen, loopfietsen, e-chopperen, BBQ workshops, rondleidingen, diners, exclusieve wandelingen, geheime eiland lunches en nog veeel meer. LangedijkerUitje maakt samen met jullie het uitje op maat voor ieder budget!

Mijn naam is Ruby Groen en ik neem jouw graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht en gastvrijheid.  Dit tijdens diverse All-in verzorgde Teambuilding, Vrienden, Familie, beleving en GroepsUitjes in Langedijk.

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco en moeder van 2 heerlijke, eigenwijze meiden, Saartje en Suzie.

Vanaf veel te jong tot 2 jaar geleden werkte ik in alle facetten van de horeca. Daarnaast als adviseur/ servicemedewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen, Ford. Mijn laatste uitstekende werkgever was Rabobank Alkmaar waar ik enorm veel heb geleerd. En toch kroop het bloed waar het niet gaan kon...

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilde met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Langedijk op de kaart zetten met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking van ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.

Ons doel?!
Dat je jezelf te gast voelt tijdens je eigen groepsuitje.

Durf jij je in de watten te laten leggen door ons? 

Het kan ons werkelijk niet gek genoeg!

Uiige groeten,
Ruby Groen

06-54764627
www.langedijkeruitje.com

toptop

Hoe het LangedijkerUitje ontstond

Creatief Directeur van het LangedijkerUitje, Ruby Groen, deed mee aan een spelletje georganiseerd door haar vriendengroep. Dit spelletje was in “het Boetje” aan het water te Oudkarspel. Ze deden daar oud Langedijker spelletjes. Je kon daar 3 prijzen winnen waaronder een “Uitje”, alhoewel Ruby absoluut geen spelletjesmens was (en nog steeds niet is) won ze “Het Uitje”.

Ze was als een kind zo blij… tot de uitreiking want wat er toen gebeurde dat heeft de oorsprong van deze site tot gevolg gehad. Het team kreeg een “zak uitjes” en ze moesten nog delen ook...

De Ui

Noem het een traumatische ervaring omzetten in iets moois, het resultaat ”Het LangedijkerUitje”. Vanaf dat moment is Ruby zich gaan verdiepen in “de ui”. Wat bleek, zo vertelde een bevriende uientransporteur, de ui heeft zijn roots in “Langedijk”. Bijna alle uitjes die je in de wereld in de schappen ziet liggen komen met hun zaden en al uit de prachtige gemeente Langedijk.