Onze Uitjes Experts

 

We hebben met ons team een erg leuke middag en avond gehad. Alles was super verzorgd door LangedijkerUitje, echt een aanrader!

- Kim Wijker. 

GGZ NHN

 

 

Op 4 oktober hebben we met AC Stad van de Zon (Esdégé Reigersdaal) een teamuitje gehad. We hebben op de solex gereden en daarna heerlijk gegeten bij de Kolonist. Het was goed verzorgd, we hebben genoten en veel lol gehad. Nu nagenieten van de leuke foto's die gemaakt zijn!

- Denise Browaeys -Buis. 

AC Stad van de Zon/ Reigersdaal.

 

 

Afgelopen maandag een teamuitje gehad en het was een erg gezellige en geslaagde dag! Ruby had het goed geregeld! De foto's zijn erg leuk en alle collega's hadden het erg naar hun zin! Goed gedaan Ruby! Graag tot ziens!

- Arno Visser.

Gemeente Heerhugowaard.

 

 

Een broers - en zussenuitje organiseren, tja wat gaan we dit jaar nou weer doen. Schakel Langedijkeruitje / Ruby in en het wordt geregeld. Wat een topuitje! Na een heerlijke lunch bij De Knip krijgen we uitleg over de loopfiets. Drie uur lang op een fiets lopen op een loopbandje. In het begin even goed oefenen en is het best onlogisch maar later ga je in de hoogste versnelling Langedijk door. Onderweg “opsteken” bij Geestmerambacht aan de noordkant. Een leuke nieuwe locatie waar je lekker even een drankje kan doen. Erg leuk! Daarna weer door naar het start - eindpunt om de loopfietsen weer in te leveren (jammer). We hebben allemaal ontzettend genoten en het was allemaal geweldig geregeld. Ruby ga zo door!

- Claudia Vega

 

 

Zaterdag 18 mei hebben wij van SKL Langedijk genoten van ons uitje. Eerst heerlijk gegeten bij Welgelegen en daarna een popquiz. Supergezellig en onder het genot van een biertje ook nog even proberen eerste te worden. Dit is niet gelukt. Bedankt Ruby, we verheugen ons alweer op het volgende uitje.

- Edith van Wonderen.

Stichting Kinderopvang Langedijk.

 

 

Het team uitje van Thuisbegeleiding Omring hebben we in handen gegeven van LangedijkerUitje. 
Na overleg met elkaar is Ruby aan de slag gegaan en heeft een fantastisch leuk uitje voor ons geregeld.
Ruby stond klaar bij de Broekerveiling en ving ons team op. Het is heerlijk om ook als organiserende collega het uitje zo relaxed mee te maken. We hebben een hele leuke dag gehad in Broek op Langedijk! Dank Ruby

- Greta Vrieswijk. 

Omring Thuisbegeleiding.

 

 

Ruby heeft een super leuk uitje georganiseerd voor mijn vriendin haar vrijgezellenuitje! We hebben een hele gezellige dag middag/avond gehad!

- Jessica Rigter 

 

 

Oohhww wat een te gekke avond! afgelopen vrijdag, tuurlijk zat het weer ontzettend mee! Maar alles bij elkaar gewoon écht perfect georganiseerd!! laat dat maar gewoon aan Ruby over!!!! Alles voor elkaar, genoten!!! Dank je wel ruby !

- Chantal Veer.

Kookstudio Chantels Mengelmoes

 

 

Mijn moeder werd dit jaar 75 jaar en wilde graag iets doen om dat te vieren. Ik vroeg haar wat vind je leuk? Haar antwoord was ik wil wel varen en taart eten ergens, zou dat kunnen? Toevallig had ik op Facebook gezien dat Langedijker uitje van alles organiseerde en die heb ik meteen een berichtje gestuurd. Dezelfde dag kreeg ik een berichtje van Ruby over wat er mogelijk was. Nog toevalliger was dat we elkaar ook al kende. Alles was super geregeld. We hebben door Langedijk gevaren in een open boot, omdat het gelukkig goed weer was. Lekker koffie en thee gedronken met appeltaart in de boot ergens op het water. Leuke schipper en nog een leuke familie foto erbij, maakte het een leuke middag om niet te vergeten. Zelfs het jongste gezinslid van ander half jaar heeft zich kostelijk vermaakt. Dus als je een leuk uitje zoekt, zou ik dit zeker aanraden.

- Yvonne Hoogendoorn

 

 

Met ons bedrijf zijn wij bij Langedijker Uitje terecht gekomen met de vraag of zij wilden meedenken iets leuks te organiseren voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Nou dat is op en top gelukt. Een leuk programma werd voor ons in elkaar gezet met in ons geval, een rondvaart door het duizend eilanden rijk, een jeu de boules clinic(echt super leuk) met saté buffet, drinken en al. Helemaal compleet en super geslaagd en met een groep van ongeveer 50 man is dat wel een uitdaging. Bedankt hiervoor en zeker aan te bevelen.

- Norman Cools.

VWS Export- Import of Flowerbulbs. B.V.

 

 

Voor het jaarlijkse uitje van Holvast Elektrotechniek B.V. hebben wij de hulp van LangedijkerUitje ingeschakeld. Ruby heeft leuke ideeën en ons fantastisch geholpen. Met haar enthousiaste welkom en haar roze auto start de middag meteen goed. Wij hebben genoten op de Solex door Langedijk. Bedankt voor alles!!!

- Marcel Holvast.

Holvast Elektrotechniek.

 

 

Voor het jaarlijkse neven en nichtenuitje zochten wij een dagje uit in de regio. Een leuke gezellige dag waar naast genieten ook genoeg ruimte was voor het nodige bijpraten.
Ruby heeft dit super opgepakt! Haar voorstel om te varen en een high beer/wine te boeken is goed gevallen bij iedereen! Van de koffie met appelgebak naar een boot vol super fijne zeer verse belegde broodjes naar een zonnig terras waar onze high wine en beer klaar stonden!! Een volle dag die voorbij vloog! Een goed gevuld arrangement voor de juiste prijs. 
Bedankt aan de gastvrouw die dit mogelijk heeft gemaakt!

- Mijke Zijp

 

 

Ruby heeft voor mij en m'n vriendinnen een boottocht met schipper en aansluitend een high wine in de Kolenist verzorgd. Het was een supermiddag. Ruby is ontzettend enthousiast en gedreven. Ga zo door!

- Linda Bakker

 

 

 

 

 

 

Dit weekend een zeer goed verzorgd familieuitje mogen beleven! Heerlijke appeltaart, fietsen, kanotocht gemaakt, lunch, diner en overnachting. We zijn overal heel gastvrij ontvangen en positief verrast over wat er allemaal valt te ontdekken in het prachtige Langedijk. Bedankt LangedijkerUitje!

- Lisa Kemeling


Op Facebook worden wij gewaardeerd met een 4,9.

Afgelopen zaterdag 7 september 2019 hadden we een familieuitje met de fam. Beers. Een groep van ruim 40 mannen en vrouwen. We gingen varen met 2 boten door het Rijk der duizend eilanden. Met schippers en de nodige proviand. Ruby, had een lijst met vragen en er werd per boot gestreden naar de juiste antwoorden. Onderweg was Ruby er weer om foto's te maken en of we van alles voorzien waren. Na ruim 2 uur varen waren weer terug bij "De Kolonist" en was er een heerlijke bbq met de nodige drankjes. We hebben enorm genoten. Ruby en het personeel van "De Kolonist" bedankt voor jullie positieve inzet en ik kan het iedereen aanraden om bij jullie te boeken.

- Liesbeth Beers Wijnker

 

 

September 2019 een super leuk teamuitje gehad. Ruby heeft overal aangedacht. Wij hebben als team super genoten! Echt een aanrader!

- Irma Wuite. Rabobank Alkmaar E.O.

 

 

Dikke aanrader! Hoe bijzonder theedrinken en yoga in de koogerkerk. Wij hebben alles uit handen gegeven en heerlijke vriendinnen dag gehad.

- Samantha Molenaar-Pannekeet

 

 

Het was fantastisch! Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Niet alleen door de zon, maar vooral door de super organisatie van Ruby! Wat heb je een geweldige dag voor ons geregeld. Helemaal aangepast naar onze wensen en wat past bij de visie van onze werkplek. Dank daarvoor.

- Amber Pronk Frech.

Stichting Klots Avenhorn.

 

 

Genoten van de boot tocht, alles klopte de schipper de lunch om van te watertanden.Daarna de superleuke workshop en vooral de organisatie!! Een aanrader ten top.

- Willy Hartman-Vesters. 

 

 

Wij hebben onze familiedag door Ruby Groen van LangedijkerUitje.com laten organiseren en dat is onwijs goed bevallen! Goede service en hulp bij het kiezen uit de vele leuke uitjes voor ons als groep en wat een heerlijk leuke begeleiding tijdens de dag zelf. Doordat Ruby een rasechte Langedijkse is, weet ze zoveel extra's over het dorp te vertellen en dat met een flinke dosis humor: een top gastvrouw! Wij hadden uiteindelijk gekozen voor een Jeu de Boules clinic, een superleuke activiteit voor zowel jong als oud! En aansluitend een indoor BBQ [met heerlijk vlees!!] wat ook top geregeld was op een typisch Langedijker locatie in café Welgelegen. Als leuk extraatje stonden hier oud-hollandse spelletjes voor ons klaar bij aankomst, helemaal leuk. Ook zeer blij met alle foto's die door Langedijker Uitje gemaakt zijn tijdens onze familiedag, een mooi aandenken. Bedankt LangedijkerUitje.com voor het organiseren van onze familiedag en voor de gezelligheid! Wie weet volgend jaar weer.

- Familie Oostwouder

 

 

Hoe verras je je vader en opa voor zijn 65e verjaardag? Met een Langedijker uitje natuurlijk! Helemaal naar wens samengesteld voor onze jarige vader. Ruby weet zich precies op het goede moment op de voorgrond te zetten en op de achtergrond te blijven wanneer dit nodig is. Het was een perfect uitje met kinderen en kleinkinderen. Van jong tot oud heeft zich uitstekend vermaakt! We hebben weer een mooie herinnering gemaakt. Bedankt Ruby!

- Renée Veldman

 

 

Afgelopen week een bedrijfsuitje gehad met ons team. Ruby had alles tot in de puntjes voor elkaar. Top ...

- Stefan van Duin.

Bungalowpark t Geestmerambacht.

 

 

Wij kennen Ruby al jaren. Onlangs heeft zij ons fantastisch geholpen met het regelen en verzorgen van een vrijgezellenfeest. 11 mannen met allemaal een mening! Ga er maar aan staan. Alles was perfect geregeld. evenementen, hapjes, drankjes, zonnetje.. De hele dag door gelachen en genoten. In de avond afgesloten met een knalfeest. Waarbij 11 man met een grote lach stonden te springen alsof het al kermis was. Top Ruby onwijs bedankt voor het uitje! Groeten uit Waarland!

- Marco Bakker

 

 

Wat hebben wij genoten van dit fantastisch georganiseerde langedijker uitje! De leuke activiteiten sloten feilloos op elkaar aan. Eten was geweldig. Kortom, we komen zeker nog een keer terug want zo’n dag willen we absoluut nogmaals beleven.

- Tanja Verhoeven.

Kinderopvang Broer Konijn BV.

 

 

Een heerlijke dag gehad. Ruby doet alles wat in haar macht ligt om aan je wensen te voldoen voor een geslaagd dagje!

- Jerry Klaver.

Klavers Klussen & Administratiekantoor Jerry Klaver.

 

 

We hebben met de vrienden afgelopen zaterdag een gezellig uitje gehad. Alles was geregeld, gezellige gastvrouw en er werd goed geluisterd naar de verschillende diëten. De kajak tour was zeker een leuke aanvulling.

- Fenny Zuurbier Pancras

 

 

Wij hebben een prachtige dag gehad geheel verzorgd door Ruby. Eerst met de loopfietsen op pad.Een aparte ervaring kan ik wel zeggen. En 's middags een rondvaart met gids Jan die zeer vermakelijk kon vertellen over de duizend eilanden. Ook hadden we een overheerlijke picknickmand voor onderweg. Als afsluiting hebben we onze eigen groenten geveild in het veilinghuis. Gingen we toch bijna met 65 kg. uien naar huis! We hebben genoten. Top!

- Martin Koopman.

Koopman Installatietechniek bv.

 

 

Een geslaagd uitje. Zeer prettig contact gehad over een op maat gemaakt uitje. Toen we dit rond hadden was ons samengestelde uitje niet mogelijk ivm de vakantie, maar super goed alternatief bedacht.

- Chantal Kösters

 

 

Super leuk uitje gehad met kantoor. Suppen door de prachtige wateren van Langedijk en achteraf heerlijk gegeten bij het Bakkershuys. Goed geregeld, Ruby!

- Marina Molenaar.

Molenaar & Hermes Advocaten.

 

 

Ons jaarlijkse uitje van AD autobedrijven was heel goed geslaagd! Mede dankzij het heerlijke weer en Ruby van Langedijkeruitje!
Lunch, kloetclinic,kloeten,kolen stapelen en veilen, indoor barbeque, super leuk. Dank je wel. Zeker een aanrader of 1 van de andere arrangementen . Goed bezig ook voor de ondernemers in Langedijk.

- Trudi Swinkels.

AD Autobedijven.

 

 

 

 

 

 

Met Loonbedrijf Poland hebben wij afgelopen zaterdag een super leuk uitje beleefd. De ontvangst door Ruby was zeer welkom te noemen. Het vooraf besproken arrangement was precies zoals planning. Top georganiseerd en door de deelnemende bedrijven super uitgevoerd. Zeker aan aanrader want alles wordt je uit handen genomen en je kunt relaxed genieten van de dag.

- Marije Zuurbier.

Loonbedrijf Poland.

 

 

 

Wat een superleuk concept!!! Hele leuke uitjes in een prachtige omgeving! Het enige wat je zelf doet is genieten! Ruby is een fantastische gastvrouw met veel passie voor haar bedrijf. Ga zo door!

- Angelique Klein.

Rabobank Alkmaar en Klein in Wijn.

 

 

Een bijzonder uitje waarbij je nieuwe ontdekkingen doet waarvan je niet wist dat het er was in Langedijk.

- Wilma Hoedjes

 

 

Natuurlijk raad ik Langedijker Uitje aan! Ruby luistert naar alle wensen en het eiland was leuk het varen en kajakken was leuk, Ruby is zeer enthousiast, voor het volgende uitje met ons slagerij-Jilles-Kramer-team weet ik je te vinden.

- Martine Kramer Broersen. Slagerij Jilles Kramer

 

 

Op 10 mei vierden we ons 31e jaarlijkse buurvrouwenuitje! We kozen voor het Langerdijker Uitje dit keer en wat was het een succes. We werden hartelijk ontvangen door gastvrouw Shelly. We hebben enorm genoten van het varen met schipper Jan, die prachtig kan vertellen over het hele gebied en van de geweldige uitgebreide lunch/ picknick tijdens de vaartocht. Het was om van te watertanden zo heerlijk. Vervolgens werden we gebracht naar de Hartjesfabriek, waar we alweer zo hartelijk werden ontvangen door Angela met bubbels en allerlei lekkers en we onder haar begeleiding allemaal een sleutel/tassenhanger hebben gemaakt. Nadien heeft Shelly ons naar de auto’s begeleid vanwege de vele wegopbrekingen. Alles dus top georganiseerd! We hebben van alles genoten, onze grote dank daarvoor. Groeten namens al onze buurvrouwen uit Beverwijk.

- Mirjam, Els, Loes, Wil, Fenny, Truus, Riet, Karin, Hanny en Annemie

 

 

Afgelopen zaterdag hadden we ons jaarlijkse clubuitje. Wij gingen varen - lunchen bij Marktzicht - Jeu de Boules - Bowlen - BBQ! Alles was onwijs goed geregeld door de super vriendelijke en enthousiaste inititiatiefneemster van LangedijkerUitje Ruby. Het ontbrak ons werkelijk aan niets en op tijd hoefden we ook al niet te letten. LangedijkerUitje, Ruby, hield zelfs dit voor ons in de gaten. Wij hebben met z'n elven een geweldige dag gehad mede dankzij LangedijkerUitje en komen hier zeker te weten weer snel terug!

- Richard Hessing

 

 

Ons uitje (Heras Heerhugowaard), verzorgd door Ruby van “Langedijker Uitje” was een aangename verrassing. Ruby’s ontvangst was hartverwarmend. Na een opwarmingsrondje (thee/koffie of een biertje/wijntje etc.) volgende de activiteit: (varen door het mooie Langedijk in kajaks). Dit zorgde voor de nodige hilarische taferelen. Naderhand konden wij bij de Kolenist aanschuiven voor een heerlijke warme hap. Ruby bedankt, het is zeker een aanrader om dit door jou te laten verzorgen (ontzorgen).

- Lies Ranzijn.

Heras Hekwerken Heerhugowaard.

 

 

Super verzorgd vrijgezellenfeestje! Met passie gedaan ... we hebben genoten.

- Jiske Jis

 

 

Mijn opa werd een paar maanden geleden 90. Namens de kleinkinderen gaven wij ze een uitje , georganiseerd door langedijker uitje. Samen met Ruby een geweldige dag mogen samenstellen. Ze werden thuis opgehaald met paard en wagen, lunch in de knip, boottocht naar het waarland en een diner en overnachting in de boereplaats. Opa en oma hebben een geweldige dag gehad! Ruby ging de hele dag mee om het hun aan niets te laten ontbreken en prachtige foto’s te maken! Ik kan niet anders zeggen dan dat we laaiend enthousiast zijn met zijn allen!

- Esther Schram Schilder

 

 

Voor ons jaarlijkse vriendenuitje hebben wij Langedijker uitje benaderd voor de invulling daarvan. Wij werden gastvrij ontvangen door Ruby waar na wij hard aan de slag gingen met kolen stapelen, kloeten en veilen. Tussendoor kregen wij een Langedijker kruidenbittertje en na het harde werken een drankje en bittergarnituur. Vervolgens een indoor bbq bij de Kolenist. Erg gelachen en genoten! Bedankt voor de organisatie en de mooie foto’s!

- Sonja Stegers-Vos

 

 

Ruby wat heb je een fantastisch mooie dag voor ons verzorgd. Het was een feestje om de hele dag over ons heen te laten komen zonder zorgen. Zo wordt een familiedag regelen wel heel makkelijk gemaakt.... 
Volgend jaar weer 😀 Dank je wel! Groetjes Rianne

- Rianne.

Hallo Vogel.

 

 

Afgelopen maandag een heel gezellig teamuitje gehad, georganiseerd door Ruby.
Mooie vaartocht door de duizend eilanden en heerlijk buiten gegeten bij de Kolonist. Het was goed geregeld en we hebben als herinnering hele mooie fotos gehad van Ruby!

- Carin Muileboom-commandeur.

Gemeente Hollands Kroon.

 

 

 

 

 

 

 

Na een leuk welkomswoordje van Ruby, kregen we een heerlijke broodtafel. Daarna met de hele tennisclub (het lekke balletje) kool stapelen en kloeten.. Super gezellig, mede door het prachtige weer.. Via de broekerveiling daarna een heerlijke bbq.. Alles prima verzorgd en door het weer tot in de late uurtjes uitstekend voor mekaar.. Dank je Ruby.

- Dick Vleugel

 

 

 

 

Ruby heeft voor ons een lunch bij de kolenist en een boottocht door het duizend eilanden rijk georganiseerd. Ze was er met haar gezelligheid èn camera, om ons te ontvangen en ook weer aan het eind van de boottocht. Bedankt Ruby voor de goede zorgen en de prachtige foto's!

- Elke Klaver.

Klaver Autogroep.