Onze Uitjes Experts

 

We hebben met ons team een erg leuke middag en avond gehad. Alles was super verzorgd door LangedijkerUitje, echt een aanrader!

- Kim Wijker. 

GGZ NHN

 

 

Op 4 oktober hebben we met AC Stad van de Zon (Esdégé Reigersdaal) een teamuitje gehad. We hebben op de solex gereden en daarna heerlijk gegeten bij de Kolonist. Het was goed verzorgd, we hebben genoten en veel lol gehad. Nu nagenieten van de leuke foto's die gemaakt zijn!

- Denise Browaeys -Buis. 

AC Stad van de Zon/ Reigersdaal.

 

 

Afgelopen maandag een teamuitje gehad en het was een erg gezellige en geslaagde dag! Ruby had het goed geregeld! De foto's zijn erg leuk en alle collega's hadden het erg naar hun zin! Goed gedaan Ruby! Graag tot ziens!

- Arno Visser.

Gemeente Heerhugowaard.

 

 

Zaterdag 18 mei hebben wij van SKL Langedijk genoten van ons uitje. Eerst heerlijk gegeten bij Welgelegen en daarna een popquiz. Supergezellig en onder het genot van een biertje ook nog even proberen eerste te worden. Dit is niet gelukt. Bedankt Ruby, we verheugen ons alweer op het volgende uitje.

- Edith van Wonderen.

Stichting Kinderopvang Langedijk.

 

 

Het team uitje van Thuisbegeleiding Omring hebben we in handen gegeven van LangedijkerUitje. 
Na overleg met elkaar is Ruby aan de slag gegaan en heeft een fantastisch leuk uitje voor ons geregeld.
Ruby stond klaar bij de Broekerveiling en ving ons team op. Het is heerlijk om ook als organiserende collega het uitje zo relaxed mee te maken. We hebben een hele leuke dag gehad in Broek op Langedijk! Dank Ruby

- Greta Vrieswijk. 

Omring Thuisbegeleiding.

 

 

Oohhww wat een te gekke avond! afgelopen vrijdag, tuurlijk zat het weer ontzettend mee! Maar alles bij elkaar gewoon écht perfect georganiseerd!! laat dat maar gewoon aan Ruby over!!!! Alles voor elkaar, genoten!!! Dank je wel ruby !

- Chantal Veer.

Kookstudio Chantels Mengelmoes

 

 

Met ons bedrijf zijn wij bij Langedijker Uitje terecht gekomen met de vraag of zij wilden meedenken iets leuks te organiseren voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Nou dat is op en top gelukt. Een leuk programma werd voor ons in elkaar gezet met in ons geval, een rondvaart door het duizend eilanden rijk, een jeu de boules clinic(echt super leuk) met saté buffet, drinken en al. Helemaal compleet en super geslaagd en met een groep van ongeveer 50 man is dat wel een uitdaging. Bedankt hiervoor en zeker aan te bevelen.

- Norman Cools.

VWS Export- Import of Flowerbulbs. B.V.

 

 

Voor het jaarlijkse uitje van Holvast Elektrotechniek B.V. hebben wij de hulp van LangedijkerUitje ingeschakeld. Ruby heeft leuke ideeën en ons fantastisch geholpen. Met haar enthousiaste welkom en haar roze auto start de middag meteen goed. Wij hebben genoten op de Solex door Langedijk. Bedankt voor alles!!!

- Marcel Holvast.

Holvast Elektrotechniek.


Op Facebook worden wij gewaardeerd met een 4,9.

 

 

Wat hebben we een leuk uitje gehad met hele team! Het was super gezellig en top geregeld!

- Annelien Jansen

 

 

Het was fantastisch! Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Niet alleen door de zon, maar vooral door de super organisatie van Ruby! Wat heb je een geweldige dag voor ons geregeld. Helemaal aangepast naar onze wensen en wat past bij de visie van onze werkplek. Dank daarvoor.

- Amber Pronk Frech.

Stichting Klots Avenhorn.

 

 

Afgelopen week een bedrijfsuitje gehad met ons team. Ruby had alles tot in de puntjes voor elkaar. Top ...

- Stefan van Duin.

Bungalowpark t Geestmerambacht.

 

 

Wat hebben wij genoten van dit fantastisch georganiseerde langedijker uitje! De leuke activiteiten sloten feilloos op elkaar aan. Eten was geweldig. Kortom, we komen zeker nog een keer terug want zo’n dag willen we absoluut nogmaals beleven.

- Tanja Verhoeven.

Kinderopvang Broer Konijn BV.

 

 

Een heerlijke dag gehad. Ruby doet alles wat in haar macht ligt om aan je wensen te voldoen voor een geslaagd dagje!

- Jerry Klaver.

Klavers Klussen & Administratiekantoor Jerry Klaver.

 

 

Wij hebben een prachtige dag gehad geheel verzorgd door Ruby. Eerst met de loopfietsen op pad.Een aparte ervaring kan ik wel zeggen. En 's middags een rondvaart met gids Jan die zeer vermakelijk kon vertellen over de duizend eilanden. Ook hadden we een overheerlijke picknickmand voor onderweg. Als afsluiting hebben we onze eigen groenten geveild in het veilinghuis. Gingen we toch bijna met 65 kg. uien naar huis! We hebben genoten. Top!

- Martin Koopman.

Koopman Installatietechniek bv.

 

 

Super leuk uitje gehad met kantoor. Suppen door de prachtige wateren van Langedijk en achteraf heerlijk gegeten bij het Bakkershuys. Goed geregeld, Ruby!

- Marina Molenaar.

Molenaar & Hermes Advocaten.

 

 

Ons jaarlijkse uitje van AD autobedrijven was heel goed geslaagd! Mede dankzij het heerlijke weer en Ruby van Langedijkeruitje!
Lunch, kloetclinic,kloeten,kolen stapelen en veilen, indoor barbeque, super leuk. Dank je wel. Zeker een aanrader of 1 van de andere arrangementen . Goed bezig ook voor de ondernemers in Langedijk.

- Trudi Swinkels.

 

 

September 2019 een super leuk teamuitje gehad. Ruby heeft overal aangedacht. Wij hebben als team super genoten! Echt een aanrader!

- Irma Wuite. Rabobank Alkmaar E.O.

AD Autobedijven.

Super leuke middag gehad met Ruby op de boot! Heerlijk gevaren door het duizend eilanden rijk. Een mooi verzorgde lunch op onbewoond eiland gehad, echt een top middag!

- Bec Birch

Politie

 

 

Natuurlijk raad ik Langedijker Uitje aan! Ruby luistert naar alle wensen en het eiland was leuk het varen en kajakken was leuk, Ruby is zeer enthousiast, voor het volgende uitje met ons slagerij-Jilles-Kramer-team weet ik je te vinden.

- Martine Kramer Broersen. Slagerij Jilles Kramer

 

 

 

Ons uitje (Heras Heerhugowaard), verzorgd door Ruby van “Langedijker Uitje” was een aangename verrassing. Ruby’s ontvangst was hartverwarmend. Na een opwarmingsrondje (thee/koffie of een biertje/wijntje etc.) volgende de activiteit: (varen door het mooie Langedijk in kajaks). Dit zorgde voor de nodige hilarische taferelen. Naderhand konden wij bij de Kolenist aanschuiven voor een heerlijke warme hap. Ruby bedankt, het is zeker een aanrader om dit door jou te laten verzorgen (ontzorgen).

 

- Lies Ranzijn.

Heras Hekwerken Heerhugowaard.

 

 

Ruby wat heb je een fantastisch mooie dag voor ons verzorgd. Het was een feestje om de hele dag over ons heen te laten komen zonder zorgen. Zo wordt een familiedag regelen wel heel makkelijk gemaakt.... 
Volgend jaar weer 😀 Dank je wel! Groetjes Rianne

- Rianne.

Hallo Vogel.

 

 

Afgelopen maandag een heel gezellig teamuitje gehad, georganiseerd door Ruby.
Mooie vaartocht door de duizend eilanden en heerlijk buiten gegeten bij de Kolonist. Het was goed geregeld en we hebben als herinnering hele mooie fotos gehad van Ruby!

- Carin Muileboom-commandeur.

Gemeente Hollands Kroon.

 

 

Ruby heeft voor ons een lunch bij de kolenist en een boottocht door het duizend eilanden rijk georganiseerd. Ze was er met haar gezelligheid èn camera, om ons te ontvangen en ook weer aan het eind van de boottocht. Bedankt Ruby voor de goede zorgen en de prachtige foto's!

- Elke Klaver.

Klaver Autogroep.

 

 

Met Loonbedrijf Poland hebben wij afgelopen zaterdag een super leuk uitje beleefd. De ontvangst door Ruby was zeer welkom te noemen. Het vooraf besproken arrangement was precies zoals planning. Top georganiseerd en door de deelnemende bedrijven super uitgevoerd. Zeker aan aanrader want alles wordt je uit handen genomen en je kunt relaxed genieten van de dag.

- Marije Zuurbier.

Loonbedrijf Poland.

 

 

Wat een superleuk concept!!! Hele leuke uitjes in een prachtige omgeving! Het enige wat je zelf doet is genieten! Ruby is een fantastische gastvrouw met veel passie voor haar bedrijf. Ga zo door!

- Angelique Klein.

Rabobank Alkmaar en Klein in Wijn.

Vivat Verzekeringen