Onze Uitjes experts

 

Voor het jaarlijkse neven en nichtenuitje zochten wij een dagje uit in de regio. Een leuke gezellige dag waar naast genieten ook genoeg ruimte was voor het nodige bijpraten.
Ruby heeft dit super opgepakt! Haar voorstel om te varen en een high beer/wine te boeken is goed gevallen bij iedereen! Van de koffie met appelgebak naar een boot vol super fijne zeer verse belegde broodjes naar een zonnig terras waar onze high wine en beer klaar stonden!! Een volle dag die voorbij vloog! Een goed gevuld arrangement voor de juiste prijs. 
Bedankt aan de gastvrouw die dit mogelijk heeft gemaakt!

- Mijke Zijp

 

 

Ruby heeft voor mij en m'n vriendinnen een boottocht met schipper en aansluitend een high wine in de Kolenist verzorgd. Het was een supermiddag. Ruby is ontzettend enthousiast en gedreven. Ga zo door!

- Linda Bakker

 

 

 

 

 

 

Dit weekend een zeer goed verzorgd familieuitje mogen beleven! Heerlijke appeltaart, fietsen, kanotocht gemaakt, lunch, diner en overnachting. We zijn overal heel gastvrij ontvangen en positief verrast over wat er allemaal valt te ontdekken in het prachtige Langedijk. Bedankt LangedijkerUitje!

- Lisa Kemeling

Ons jaarlijkse uitje van AD autobedrijven was heel goed geslaagd! Mede dankzij het heerlijke weer en Ruby van Langedijkeruitje!
Lunch, kloetclinic,kloeten,kolen stapelen en veilen, indoor barbeque, super leuk. Dank je wel. Zeker een aanrader of 1 van de andere arrangementen . Goed bezig ook voor de ondernemers in Langedijk.

- Trudi Swinkels

 

 

 

 

 

 

Met Loonbedrijf Poland hebben wij afgelopen zaterdag een super leuk uitje beleefd. De ontvangst door Ruby was zeer welkom te noemen. Het vooraf besproken arrangement was precies zoals planning. Top georganiseerd en door de deelnemende bedrijven super uitgevoerd. Zeker aan aanrader want alles wordt je uit handen genomen en je kunt relaxed genieten van de dag.

- Marije Zuurbier

 

 

 

Wat een superleuk concept!!! Hele leuke uitjes in een prachtige omgeving! Het enige wat je zelf doet is genieten! Ruby is een fantastische gastvrouw met veel passie voor haar bedrijf. Ga zo door!

- Angelique Klein

 

 

Afgelopen maandag een heel gezellig teamuitje gehad, georganiseerd door Ruby.
Mooie vaartocht door de duizend eilanden en heerlijk buiten gegeten bij de Kolonist. Het was goed geregeld en we hebben als herinnering hele mooie fotos gehad van Ruby!

- Carin Muileboom-commandeur

 

 

 

 

 

 

 

Na een leuk welkomswoordje van Ruby, kregen we een heerlijke broodtafel. Daarna met de hele tennisclub (het lekke balletje) kool stapelen en kloeten.. Super gezellig, mede door het prachtige weer.. Via de broekerveiling daarna een heerlijke bbq.. Alles prima verzorgd en door het weer tot in de late uurtjes uitstekend voor mekaar.. Dank je Ruby.

- Dick Vleugel

 

 

 

 

Ruby heeft voor ons een lunch bij de kolenist en een boottocht door het duizend eilanden rijk georganiseerd. Ze was er met haar gezelligheid èn camera, om ons te ontvangen en ook weer aan het eind van de boottocht. Bedankt Ruby voor de goede zorgen en de prachtige foto's!

- Elke Klaver