Contact en Openingstijden.

Meer smaak

Wat leuk dat je van plan bent om LangedijkerUitje te contacten voor jouw compleet georganiseerde en tot in de puntjes verzorgde lokale beleving. 

Wil je vergaderen met zakelijke relaties, je klanten op unieke wijze verrassen of een directieteamUitje?! Wij verzorgen dit incl. schipper en kakelvers eten en drinken in de LangedijkerUitje Vergadersloep (4 pers), nieuwsgierig klik hier.

Kerstpakketten. Wij verzorgen pure, lokale en unieke LangedijkerUitje Geschenkpakketten speciaal voor jouw collega, zakelijke relatie, raad van bestuur of klanten tijdens sint, kerst of nieuwjaar,( vanaf 1 tot onbeperkt aantal) nieuwsgierig klik hier. 

Wij maken jouw Langedijker beleving graag op smaak met je eigen ingrediënten.

Durf jij als organisator jezelf in de watten te laten leggen door ons?

Meer weten? Bel, mail of app met LangedijkerUitje.com

Uiige groeten, Ruby Groen

Tel: 06 - 54 76 46 27
Email: info@langedijkeruitje.com

*Openingstijden LangedijkerUitje kantoor: Ma t/m Vrijdag 9 tot 17u

Met pijn in mijn hart heb ik het volgende besloten!

Zolang de huidige wettelijke maatregelen er zijn, de boetes hoog zijn zowel voor jullie als voor ons als bedrijf, in een huis max 6 bezoekers mogen zijn, je met 2 pers. aan een tafel mag zitten in de horeca, iedere gast een lijst mag invullen en zijn gegevens moet achterlaten, wij aan iedereen vragen of ze gezond zijn, de 1,5mtr. geldt, je niet met elkaar gezellig als groep aan een lange tafel mag zitten in de horeca en de mensen op de dag zelf zich (kosteloos) mogen ziekmelden verzorgen wij geen compleet verzorgde GroepsUitjes. Wij willen jullie niet in een ongemakkelijke situatie brengen tijdens jullie TeamUItje met het oog op evt. besmettingen tijdens een LangedijkerUitje. 

Wel verzorgen wij unieke arrangementen incl. schipper in de LangedijkerUitje Vergadersloep en dat geheel coronaproof voor 4 pers. klik hier voor deze unieke beleving.

 

Informatie aanvragen

Samenwerken

Wil jij als Langedijker ondernemer met LangedijkerUitje samenwerken? Daar houden we van en we vinden het leuk.

Stuur jouw voorstel zo concreet mogelijk naar info@langedijkeruitje.com en we bekijken het vol aandacht.

Je krijgt zo snel als wij kunnen een weloverwogen antwoord terug ook als we er op dit moment even niets in zien.

Ruby Groen.
Email: info@langedijkeruitje.com

 

Sponsoring 

Wil jij je als Langedijker ondernemer, vereniging, individu of stichting laten sponsoren door LangedijkerUitje? 

Als je een supertof bedrijf hebt met iets wat écht goed bij LangedijkerUitje past, wil ik met liefde een brul geven. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen en andere ondernemers promoten: dan helpen we elkaar.

​- Als het iets te maken heeft wat mijn business of personal brand verder helpt (SEO, fotograaf, Facebook marketing). Bijvoorbeeld een gratis training, cursus, een shoot. Of gewoon iets ontzettend lokaal leuks.

- Als je ondernemer in Langedijk bent.

- Als je niet dezelfde producten/cursussen/workshops/ belevingen/ activiteiten in Langedijk verkoopt.

​Hoe?

Stuur jouw sponsoring voorstel en de prijs ervan zo concreet mogelijk naar info@langedijkeruitje.com en we bekijken het vol aandacht.

Vinden wij het helemaal te leuk, dan laat ik het binnen een week weten.

Ruby Groen.
Email: info@langedijkeruitje.com